Verzending in NL en BE
Uitmuntende service & kwaliteit
Verzenden & ophalen
De beste kwaliteit & scherpste prijs

Buitendeurdorpels

Stenen dorpel buitendeur

Een deurdorpel wordt ook wel kortweg dorpel genoemd en is bedoeld om de kier tussen vloer en deur dicht te maken. Zonder dorpel is er nog een ruimte over, waar tocht en geluid doorheen kan komen. Een stenen dorpel onder de buitendeur voorkomt dit probleem. Ook wordt er voor stenen deurdorpels gekozen omdat dit fraai aansluit bij de hardstenen raamdorpels. Een deurdorpel buitendeur zorgt ervoor dat water dat van de deur afloopt, niet in de spouwmuur trekt. Hiermee beschermt het de constructie die om de deur gebouwd zit en beschermt het kozijnen tegen vocht.

Er zijn verschillende soorten deurdorpels. Zo kunt u een deurdorpel kiezen die volledig aansluit bij uw wensen. Maar welke soorten deurdorpels zijn er dan? We hebben dorpels in diverse maatvoeringen, dus laat u door ons gerust adviseren. U wilt natuurlijk dat u een goede keuze maakt en de deurdorpel een lange tijd meegaat. Belgisch hardsteen is dan de beste keuze, het heeft weinig onderhoud nodig en is makkelijk schoon te houden. Hierdoor heeft u bijna geen omkijken bij het onderhoud van de stenen dorpel buitendeur en kunt u lang blijven genieten van deze kwalitatieve dorpels.

Hardstenen dorpels

Hardstenendorpels.nl biedt hardstenen dorpels van hardsteen aan. Om precies te zijn Belgisch hardsteen. Dat is de beste kwaliteit en bovendien een onderhoudsarm en stevig materiaal voor een hardstenen dorpel. Wij maken deze voor u op maat zodat hij exact bij uw buitendeur past. Zo’n stenen dorpel buitendeur maakt uw huis af. Bestel daarom uw hardstenen dorpels op hardstenendorpels.nl!

Buitendeurdorpels van prachtig natuursteen

Uw gevel en buitendeur moeten heel wat kunnen verdragen: harde wind, veel regen en krachtige hagelbuien. U wilt voorkomen dat vocht van buiten in uw gevel trekt. Dat doet u onder andere door buitendeurdorpels te installeren. Deze dorpels sluiten aan op het deurkozijn en zorgen ervoor dat water netjes wordt afgevoerd. Hierdoor blijft uw gevel vochtvrij en ontstaan er geen beschadigingen of verkleuringen. Een buitendeurdorpel kan van kunststof of hout gemaakt worden, maar niets heeft zo'n luxe uitstraling als natuursteen. U vindt de mooiste exemplaren op Hardstenendorpels.nl. Naast buitendeurdorpels maken wij ook natuursteen raamdorpels, hardstenen muurafdekkers, brievenbussen en hardstenen sokkels.

De voordelen van een hardstenen dorpel bij de voordeur

Wij verkopen alleen hoogwaardige dorpels van de mooiste steensoorten, zoals Belgisch hardsteen. Dit materiaal staat bekend om zijn stijlvolle blauwe kleur, maar heeft nog veel meer voordelen te bieden. Zo is hardsteen nauwelijks vatbaar voor verkleuringen. Bovendien zijn vorst en regen geen enkel probleem voor dit materiaal. Dat is belangrijk, want een hardstenen dorpel bij de voordeur moet in optimale conditie blijven om uw woning tegen vochtproblemen te beschermen. Het onderhouden van deze dorpels neemt bovendien nauwelijks tijd in beslag. Een korte schoonmaakbeurt met een vochtig doekje is voldoende.

Vind de juiste onderdorpel voor uw buitendeur

Het is belangrijk dat een onderdorpel goed op uw deurkozijn aansluit. Dat zorgt niet alleen voor een nette afwerking, maar verbetert ook de werking van de onderdorpel van de buitendeur. Daarom heeft u bij Hardstenendorpels.nl de keuze uit verschillende hardstenen dorpels in uiteenlopende maten. Heeft u specifieke wensen of vindt u de juiste maat niet terug in ons assortiment? Neem dan contact met ons op om op maat gemaakte buitendeurdorpels te bestellen. Wij leveren maatwerk aan iedereen, van grote aannemers tot particulieren. Geef de juiste maten aan ons door en wij zorgen vervolgens voor een passende offerte.