Verzending in NL en BE
Uitmuntende service & kwaliteit
Verzenden & ophalen
De beste kwaliteit & scherpste prijs

Vensterbanken

Zoals u waarschijnlijk in u zoektocht naar een vensterbank wel gezien hebt, is er een enorm aanbod aan verschillende materialen vensterbanken. Een vensterbank van graniet, composiet en Belgisch hardsteen is van hoge kwaliteit, slijt niet snel en blijft daarom lang mooi. Verder is dit materiaal makkelijk te onderhouden.

Voor composiet materiaal kunt u een offerte aanvragen op onze contactpagina.

Meer bekijken

Ervaar de luxe van natuursteen vensterbanken

Vensterbanken komen in allerlei soorten en materialen. U heeft de keuze uit kunststof en hout, maar wat dacht u van een natuursteen vensterbank? Natuursteen heeft een fraaie uitstraling die woningen een luxe gevoel geeft. Met deze vensterbanken geeft u uw ramen een nette afwerking, zowel binnens- als buitenshuis. Wanneer u hoogwaardige natuursteen vensterbanken zoekt, bent u bij Hardstenendorpels.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen en zijn in staat om op kleine en grote schaal te produceren. Bekijk ook eens onze hardstenen raamdorpels, hardstenen sokkels, muurafdekkers, penant afdekkers, etc.

De voordelen van een Belgisch hardsteen vensterbank

Bij Hardstenendorpels.nl vinden wij het belangrijk om de beste kwaliteit te leveren. Daarom worden de meeste van onze natuurstenen vensterbanken van Belgisch hardsteen gemaakt. Dit materiaal is ontzettend krachtig en slijt nauwelijks. Daardoor behoudt het zijn prachtige uitstraling jarenlang. Tegelijkertijd is deze steensoort makkelijk te onderhouden, doordat het niet gevoelig is voor corrosie en verkleuring. Tel daar de prachtige blauwe kleur bij op en u heeft een vensterbank die iedere woning naar een hoger niveau tilt. Match uw vensterbank ook met de natuursteen raamdorpels en deurdorpels.  Onze vensterbanken van Belgisch hardsteen hebben verschillende afwerkingen: geschuurd of gezoet. Waar de geschuurde vensterbanken een subtiele, lichte kleur hebben, hebben de gezoete vensterbanken een diepe en donkerdere kleur.

Bestel uw natuursteen vensterbank op maat

Of u nu een nieuwbouwhuis bouwt of bij uw bestaande woning de vensterbanken gaat vervangen: een natuursteen vensterbank is altijd een goede keuze. De vensterbank moet alleen wel de juiste afmeting hebben. Wij verkopen enkele standaardmaten, met verschillende lengtes, dieptes en breedtes. Deze vensterbanken zijn geschikt voor de meeste huizen en direct beschikbaar. Heeft uw raamkozijn een unieke afmeting en wilt u op maat gemaakte vensterbanken bestellen? Geen probleem, want ook dat is mogelijk bij Hardstenendorpels.nl. Geef de juiste maten door, vraag een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.