Verzending in NL en BE
Uitmuntende service & kwaliteit
Verzenden & ophalen
De beste kwaliteit & scherpste prijs

Hardstenen raamdorpels

Raamdorpels met voldoende overstek zorgen ervoor dat regenwater dat van de kozijnen naar beneden druipt niet terug de gevelsteen of voeg in loopt. Dit zou namelijk witte kringen kunnen vormen op de gevel. De reden hiervoor is dat aan de onderzijde een waterkering gezaagd is en dit voorkomt het teruglopen van regenwater.

Je hebt een natuursteen raamdorpel, maar deze zijn in vele varianten te verkrijgen. Waaronder Chinese hardsteen, Belgisch hardsteen, en nog vele anderen. Belgisch hardsteen is kwalitatief het beste, deze soort is dan ook het hardste. Een raamdorpel blauwe hardsteen is zeker een aanrader. Het straalt luxe uit en beschermt uw gevel.

Hardstenen raamdorpel – De beste kwaliteit

Bent u op zoek naar een mooie en professionele manier om uw ramen af te werken? Voorzie uw kozijn dan van een hardstenen raamdorpel. Deze hardstenen dorpels geven uw ramen een strakke uitstraling en zorgen ervoor dat uw gevel een mooi geheel vormt. Een hardstenen onderdorpel heeft bovendien een belangrijke functie, namelijk het wegvoeren van water. Doordat de dorpels iets uitsteken, loopt regenwater niet in uw gevel. Zo voorkomt u witte kringen en houdt u uw gevel in optimale staat.

Dorpel in uw raam vervangen? Kies voor Belgisch hardsteen

Wanneer u een nieuwe hardsteen raamdorpel zoekt, wilt u natuurlijk wel kwaliteit in huis halen. Dat is geen probleem wanneer u uw dorpels bij Hardstenendorpels.nl bestelt. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van Belgisch hardstenen producten. De hardstenen raamdorpel en hardstenen dorpel buitendeur worden voornamelijk gemaakt van Belgisch hardsteen. Deze steensoort staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid en is in staat om de tand des tijds te doorstaan. Bovendien heeft de steen een prachtige blauwe kleur die bij geen enkele woning misstaat. Belgisch hardsteen heeft de luxe uitstraling die uw gevel naar een hoger niveau tilt. Dit fraai type hardsteen passen we ook toe bij onze natuursteen vensterbanken, hardstenen sokkels, muurafdekkers, penant afdekkers, etc.

Bestel natuursteen dorpels op maat

Het is belangrijk dat een raamdorpel zo goed mogelijk op uw gevel aansluit. Daarom vindt u in onze webshop hardstenen raamdorpels in allerlei maten. Niet alleen de breedte varieert, maar ook de lengte en diepte. Zo kunt u altijd een raamdorpel vinden die bij uw kozijnen past. Ziet u de ideale maat niet terug in ons aanbod? Geen probleem, want wij leveren ook maatwerk. Vraag een offerte op en wij maken de perfecte hardstenen onderdorpel voor uw woning. Hardstenendorpels.nl staat klaar voor iedereen, of u nu een groot bouwproject leidt of uw eigen huis een opknapbeurt geeft.