Verzending in NL en BE
Uitmuntende service & kwaliteit
Verzenden & ophalen
De beste kwaliteit & scherpste prijs

Brievenbussen

Waarom is een brievenbus Belgische blauwe hardsteen een goede keuze? Dat is het makkelijkst te verklaren door de voordelen hiervan uit te leggen. Een brievenbus van hardsteen geeft een hele luxe uitstraling, het is iets wat maar weinig mensen hebben en hierin kunt u het dus net even iets anders doen dan anderen. De brievenbussen zijn vorstbestendig en zijn bestand tegen ieder weertype. Tenslotte kunnen deze brievenbussen op maat gemaakt worden en dus voldoen aan de specifieke eisen die uzelf in gedachten hebt.

Ga voor uniek met hardstenen brievenbussen

Een brievenbus moet voornamelijk functioneel zijn, maar waarom zou u niet voor een brievenbus met een stijlvolle uitstraling gaan? In dat geval is een hardstenen brievenbus een uitstekende keuze. Belgisch hardsteen oogt namelijk erg luxe en past bij vrijwel iedere woning. Of u nu modern of landelijk woont, de lichtblauwe kleur van deze steen misstaat nooit. Ontdek onze hardstenen brievenbussen en neem ook een kijkje bij de rest van ons assortiment, zoals: natuursteen vensterbanken, hardstenen sokkels, muurafdekkers, penant afdekkers, etc.

Ontdek de kwaliteit van een Belgisch hardsteen brievenbus

Niet alleen het fraaie uiterlijk is een reden om een brievenbus van Belgisch hardsteen aan te schaffen. Dit materiaal is namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Regen, vorst of felle zon? Geen enkel probleem, want het natuursteen slijt en verkleurt nauwelijks. Daarnaast zijn onze brievenbussen makkelijk te openen en bieden ze genoeg ruimte voor grote hoeveelheden post.

Een natuursteen brievenbus voor iedere woning

Bij Hardstenendorpels.nl vindt u een aantal hardstenen brievenbussen met standaard afmetingen. Zo heeft u de keuze uit verschillende hoogtes, van twintig tot veertig millimeter. Heeft u specifieke wensen en wilt u graag een brievenbus die daarop aansluit? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk. Geef de gewenste maten aan ons door en wij zorgen voor een passende offerte.