Verzending in NL en BE
Uitmuntende service & kwaliteit
Verzenden & ophalen
De beste kwaliteit & scherpste prijs

Penantafdekkers

Op zoek naar penantafdekkers? Ontdek paalmutsen van hardsteen: wanneer u een mooie stenen zuil, pilaar of muur laat bouwen, wilt u deze natuurlijk wel in goede conditie houden. Een penantafdekker helpt daarbij. U kent deze stenen afdekplaatjes misschien ook wel als paalmuts of paalafdekker. Ze hebben een belangrijke functie, want de stenen plaat zorgt ervoor dat er geen vocht in uw muur trekt wanneer het regent. De paalafdekker steekt net over de zuil of paal uit, waardoor het regenwater direct op de grond valt. Bent u op zoek naar mooie penantafdekkers van natuursteen? Dan bent u bij Hardstenendorpels.nl aan het juiste adres.

De voordelen van een natuursteen paalafdekker

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige natuurstenen producten, waaronder penantafdekkers. Het grote voordeel van natuursteen is dat het een ontzettend sterk materiaal is. Onze paalmutsen kunnen dus tegen een stootje en raken bovendien niet beschadigd door extreme weersomstandigheden. Regen, vorst en felle zon zijn geen enkel probleem en u hoeft zich geen zorgen te maken over barsten of verkleuringen. Dat maakt onze paalafdekkers ook onderhoudsvriendelijk. U hoeft er weinig voor te doen om hun prachtige kleur te behouden.

Penant afdekking in iedere maat

Iedere woning is anders, dus iedere paalmuts heeft ook een andere afmeting nodig. In ons assortiment vindt u een aantal standaard penantafdekkers met de meeste gebruikelijke afmetingen. Zit de juiste maat er niet tussen? Geen probleem, want wij zijn ook in staat om maatwerk te leveren. Het maakt niet uit of u een grote oplage nodig hebt of slechts één op maat gemaakte penantafdekker wilt bestellen, want bij Hardstenendorpels.nl kan het allemaal. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.