Verzending in NL en BE
Uitmuntende service & kwaliteit
Verzenden & ophalen
De beste kwaliteit & scherpste prijs

Hardstenen sokkels

Bij Hardstenendorpels.nl bieden wij verschillende soorten hardstenen sokkels aan, allemaal van de beste kwaliteit. Wij werken voornamelijk met Belgisch hardsteen. Deze steensoort staat bekend om zijn robuuste karakter en kan zeker tegen een stootje. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om verkleuringen, maar ook niet over de draagkracht van de sokkels.

Een hardstenen sokkel met een luxe uitstraling

Een sokkel heeft een belangrijke functie, daarom is het fijn wanneer u de stijl en uitstraling van de hardstenen sokkel kunt bepalen. Dat is geen probleem wanneer u bij ons bestelt, want wij bieden verschillende varianten aan. Houdt u van strak en minimalistisch? Ga dan voor een vierkante sokkel met rechte hoeken. Dit is een perfecte ingetogen basis voor vrijwel ieder situatie. Bent u juist op zoek naar iets meer elegantie en wilt u graag een sierlijker model bestellen? Kies dan voor een facet geslepen sokkel. De sokkels passen perfect bij onze hardstenen dorpels. Ze worden namelijk uit hetzelfde materiaal gemaakt en hebben daarom dezelfde uitstraling als de hardstenen raamdorpels en deurdorpels.

De perfecte natuurstenen sokkel kopen

U wilt een natuursteen sokkel kopen? Niet alleen de stijl van de natuurstenen sokkel is belangrijk, maar ook de afmetingen moet bij uw kolom passen. Dat is geen probleem wanneer u bij Hardstenendorpels.nl bestelt, want onze hardstenen sokkels komen in verschillende formaten. Ga voor een breed en laag model of kies juist voor een smaller en hoger exemplaar. Kunt u de perfecte afmeting niet terugvinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk. Wij denken graag met u mee en maken hoogwaardige natuurstenen sokkels in ieder formaat. Dat is de service van Hardstenendorpels.nl.