Verzending in NL en BE
Uitmuntende service & kwaliteit
Verzenden & ophalen
De beste kwaliteit & scherpste prijs

Muurafdekkers

Muurafdekkers zorgen ervoor dat water niet op of in de muur eronder loopt. Daarnaast beschermen de afdekplaten de muur tegen beschadigingen zoals het afbreken van stenen. Afdekplaten zijn geschikt voor bijvoorbeeld het afdekken van een gemetselde tuinmuur, kopgevel, balustrade, borstwering, dakrand of als vijveromranding.

Voor een muurafdekker is er keuze uit verschillende types: vlakke, 1-zijdig aflopende en 2-zijdig aflopende. Om een netjes afgewerkte eindoplossing te creëren, zijn voor de verschillende muurafdekkers ook eindstukken leverbaar.

Muurafdekkers natuursteen: stijlvol en van de beste kwaliteit

Zoekt u naar een stijlvolle manier om een tuinmuur af te werken? Of wilt u een balustrade, kopgevel of dakrand op een nette manier afdekken? Dan zijn muurafdekkers van natuursteen een goede keuze. Deze afdekplaten zorgen ervoor dat er geen vocht in de onderliggende stenen trekt, waardoor verkleuringen en beschadigingen voorkomen worden. Tegelijkertijd verkleurt natuursteen nauwelijks en is het bestand tegen alle weersomstandigheden.

Een hardsteen muurafdekker in verschillende stijlen

Op Hardstenendorpels.nl vindt u meerdere soorten muurafdekkers van natuursteen. Zo kunt u voor een moderne uitstraling gaan door een platte afdekplaat te bestellen. Houdt u juist van speels? Kies dan voor een exemplaar met één aflopende kant. In klassieke of landelijke woningen komen tweezijdig aflopende hardsteen muurafdekkers juist goed tot hun recht. Voor welke stijl u ook gaat: u mag altijd op kwaliteit rekenen. Net als onze hardstenen raamdorpels, buitendeur dorpels en natuursteen vensterbanken worden deze muurafdekkers ook van Belgisch hardsteen gemaakt.

Op maat gemaakte muurafdekkers natuursteen

U wilt natuurlijk dat de muurafdekker perfect aansluit op de onderliggende muur. Daarom bieden wij natuursteen muurafdekkers in allerlei formaten aan. U kunt bovendien ook eindstukken bestellen, waarmee u de afdekplaten mooi afwerkt. Vindt u de gewenste afmetingen niet in onze webshop terug? Neem dan contact met ons op om op maat gemaakte muurafdekkers te laten maken.